Dagens tidningsartikel om Vilniusbesöket

Den som vill veta mer om besöket i Vilnius kan själv läsa artikeln i dagens Folkblad.

http://www.folkbladet.se/nyheter/finspang/artikel.aspx?articleid=4352239

SOS-barnbyar i Vilnius, LitauenDe här barnen och ungdomarna bodde på SOS-barnbyar i Vilnius. I samband med firandet av deras självständighetsdag 16 februari dansade de sina folkdanser och sjöng för oss.

Vi reste till SOS-barnbyn med kläder, skolmaterial, plåster, kondomer, tvålar, schampon, en dator m m.

Stöd gärna SOS-barnbyar.
http://www.sos-barnbyar.se/Pages/default.aspx?et_cid=2&et_lid=7479&et_sub=sos%20barnbyar

Hemma från LitauenNu är vi hemkomna från Litauen och hela resan har gått bra. På bilden syns mina reskompisar utanför vandrarhemmet i Vilnius. I morgon kommer jag att visa en annan bild från resan.

Förberedelser för Vilniusresa

Just nu får jag glömma Ghana ett par veckor. Jag måste koncentrera mig på en resa jag ska göra tillsammans med fyra unga tjejer till Vilnius i Litauen.

Tjejerna har ordnat kaklotterier, barndiscotek och andra lotterier för att få ihop pengar till resan. Jag har stöttat dem och köpt många lotter, läsk och fika . 

Den här helgen har jag letat fram mina egna barns urväxta vinterkläder och åkt runt och samlat ihop en del från andra för att packa och ta med till Vilnius. Vi kommer att besöka SOS-barnbyar där och även besöka en del andra projekt som SOS-barnbyar driver i de fattigaste stadsdelarna i Vilnius.

Vi åker inte förrän vecka 8 men man måsta ju förbereda sig lite ...


Tjugosjätte spartipset: skriv böcker

För några år sedan skrev jag två läromedel som blev utgivna på BetaPedagog Förlag. Speciellt trevligt är det runt årsskiftet när royaltyn kommer. Det gångna året har jag inte gjort någonting men böckerna har sålt och pengarna trillar in.

http://beta-pedagog.jetshop.se/ProductPopup.aspx?filename=02699f_2086.jpg


http://beta-pedagog.jetshop.se/ProductPopup.aspx?filename=02698_472.jpg

RSS 2.0