Trettionde spartipset: ät ur frysen

Nu är våren här på riktigt! Nässlorna börjar titta upp ur gräsmattan så snart är det dags för nässelsoppa. Rabarberknopparna vill skjuta i höjden. Jag passar på att ta fram de sista påsarna med infrysta rabarber ur frysen och gör kräm. Snart fyller jag på med nya. Rabarberkrämen blir extra god om jag lägger i några frysta hallon.

Kommentarer
Postat av: Medresenärskan

Rabarberna har blivit så pass stora hos mig så jag har gjort kräm redan. Jag skivar banan på den ... Så gjorde min mamma när jag var liten och jag har fortsatt men tänkte att jag skall pröva ditt tips. Nässelsoppa är min absoluta favorit men vågar mig inte på att laga sån själv. Min svärmor kokade alltid sån på våren och kom till oss med men nu är hon död så jag blir utan soppa.

Ha det gott Anna. Kram

2009-05-01 @ 22:49:12
URL: http://medresenarskan.bloggagratis.se
Postat av: Gunilla

I fredags gjorde jag rabarberchutney efter recept från Niklas mat. Det var fantastiskt gott!

2009-05-02 @ 09:33:00
URL: http://iwillnevergiveup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0