Bild från Ghana - mindre än tre månader kvar


Nya resplaner på G

Först Ghana! Visserligen har vi inte fått våra visumansökningar godkända än men det borde ju inte vara några problem, så snälla och ordentliga som vi varit hela våra liv ... inte ens en fortkörning. Visserligen har väl SÄPO någon gammal anteckning från mina år som aktivist ... men det är nog 23 år sedan de fotade mig senast.

Som sagt var, Ghana i juni och juli. I oktober kommer jag nog att gå en utbildning i Israel och Palestina. Jag skriver mer om den när jag vet lite mer. I början av nästa år planeras det redan för att jag ska åka till Estland och träffa pedagoger som jobbar mot rasism och främlingsfientlighet och byta erfarenheter med dem.

Nu blev det mycket att tänka på, men som sagt, först MOT GHANA!

Bokat hotell i Accra

Under tiden vi är i Ghana och jobbar på skolan och barnhemmet i Kumasi ska vi bo hos en familj. Det är ännu inte klart hos vilken. Sedan är planen att vi ska resa runt lite och då vet jag inte hur vi ska bo men jag har sett på nätet att det finns vandrarhem i Ghana. De två sista nätterna innan vi åker hem till Sverige ska vi dock bo på hotell i Accra och de nätterna har jag faktiskt bokat och betalat nu. Det är bra att sprida ut kostnaderna lite och det kan vara bra att ha någonstans att bo som är betalt ... om vi skulle bli rånade eller så när vi är där ... Hotellet har pool, om vågorna i havet skulle vara för höga, så de två sista dagarna ska vi sola och bada och ha det skönt.


Visum till GhanaNu är det dags att söka visum till Ghana. I fyra exemplar vill ambassaden veta det mesta om oss. Det är bara att hoppas att vi ser ofarliga ut på fotona.

RSS 2.0